Osteopati

Vidste du, at ca. 80 % af alle hunde har ubalancer og skævheder i bevægeapparatet?

Det er dog meget individuelt for den enkelte hund, hvornår, hvor hurtigt og i hvilken grad symptomerne kommer til udtryk.

Osteopati betyder behandling af lidelser via knoglerne.

Osteopati er en videnskabelig helbredelsesmetode, der hjælper kroppen med at helbrede sig selv. Osteopater har en viden om kroppens sammenhæng, herunder muskler, knogler, bindevæv, led, sener, ligamenter, nervesystem, lymfesystem, blodkredsløb og organer. En osteopatisk justering går ud på at finde årsagen til problemet, og derfor er der fokus på hele hunden og ikke kun det område, hvor der er gener. Det er nemlig sådan, at problemet kan stamme ét sted fra, men forplante sig videre ud i kroppen grundet fasciaerne og dermed komme til syne et sekundært sted. Ved hjælp af blide og præcise greb reguleres ubalancer og skævheder i kroppen, væv løsnes og muskler afspændes.

Osteopati behandling til hunde
Osteopati behandling til hunde

Osteopatien anvender følgende teknikker:

For at opnå bedst muligt resultat anvendes de teknikker, der passer bedst til lige netop din hund. En osteopatisk justering er relevant for din hund, hvis du opdager et pludseligt opstået problem, eller hvis din hund aflaster kroppen fx i forbindelse med en operation, HD, AD eller gigt. En justering sikrer din hund fri bevægelighed, færre smerter, større velvære, vitalitet og et godt liv.